ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 / Επιστολή Υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου

posted in: Νέα | 0

Αγαπητοί Συγχωριανοί, μέλη του Συλλόγου και φίλοι,

Όλα τα μέλη του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου της διετίας 2016-2017.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με σοβαρά θέματα, που αφορούσαν  στο χωριό μας, απέναντι στα οποία σταθήκαμε με γνώμονα τη διαύγεια των κινήσεων και χειρισμών μας αλλά και τη συναίνεση όλων των συγχωριανών.

Το κυριότερο από τα θέματα που αντιμετωπίσαμε, και μάλιστα κράτησε χρονικά στο σύνολο της θητείας μας, ήταν η νομιμοποίηση  του καταστήματος. Όπως όλοι γνωρίζεται, το θέμα έχει κλείσει, το κατάστημα είναι καθόλα νόμιμο και επαναλειτουργεί από τις 26 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της νομιμοποίησης, αντιμετωπίσαμε (και αντιμετωπίζουμε ακόμα και σήμερα) διάφορα προβλήματα που προέκυψαν, κάποια από αυτά δε χρίζουν και νομικής επίλυσης, και εδώ αναφερόμαστε στη δικαστική διαμάχη με την κα M. Τσιτσιγκρώνη.

Αυτή η δικαστική διαμάχη αποτελεί και έναν από τους σοβαρότατους λόγους που όλα τα μέλη του συλλόγου
αποφασίσαμε να κατέβουμε πάλι ως υποψήφιοι – όλοι μαζί, ενωμένοι.

Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να φανεί ότι “παραιτούμαστε” και μεταφέρουμε την επίλυση του θέματος στο επόμενο Δ.Σ. – αν και το θέμα δε προέκυψε επί των ημερών μας.

Στόχος μας ήταν, είναι και παραμένει η ομοψυχία και συναίνεση του χωριού και των μελών του συλλόγου και εφόσον μας τιμήσετε πάλι με την ψήφο σας στις ερχόμενες εκλογές θα δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι, Δ.Σ, μέλη και συγχωριανοί προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου