Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική δράση καθαρισμού

posted in: Νέα | 0

Προχωρήσαμε στις 28,29,30 Απριλίου στην πρώτη εθελοντική δράση καθαρισμού στο κάτω μέρος της πλατείας, από το κτήριο του ΟΤΕ και μέχρι την πρώτη στροφή προς την κάτω βρύση. Συνολικά μαζεύτηκαν και πετάχτηκαν, στην επίσημη χωματερή του χωριού, δεκαπέντε μπαγκαζιέρες με μπάζα (κεραμίδια, ασφαλτόπανα, κρεβάτια, τσιμέντα κλπ) και πέντε μπαγκαζιέρες με χόρτα. Επίσης καθαρίστηκαν η παιδική χαρά, η πλατεία και ο Ξενώνας στον οποίο αλλάχθηκαν τα εξωτερικά φώτα. Το αποτέλεσμα πραγματικά είναι εντυπωσιακό και αποδεικνύει πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας , τον πρόεδρο του χωριού Αδαμόπουλο Τάκη, τον πρόεδρο του συλλόγου Αλούπη Βασίλη, τον Γιάννη Καραίνδρο με τη σύζυγο του (που μας έφτιαξε ένα πολύ ωραίο γεύμα), τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Αλέκο Αποστολόπουλο, την Μαρίνα Κουτσοπούλου, τον Κώστα Αλούπη, τις Ντίνα και Βούλα Ξύκη, και τους Τάσο και Αλέξανδρο Αναστασίου οι οποίοι προσέφεραν με κέφι το χρόνο τους και τα εργαλεία τους ώστε να έχουμε μια όμορφη και δυνατή αρχή σε αυτή την προσπάθεια.

Ανανέωνουμε το ραντεβού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εφ’όσον έχουμε αρκετές συμμετοχές για τον καθαρισμό κοντινών στην πλατεία περιοχών. Για την συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κύριο Βασίλη Κωνσταντίνου στο τηλ. 6944 27 26 92.

skoupidia1 skoupidia2